L'espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) ha sumat la seva segona victòria consecutiva al imposar-se al Gran Premi de França de MotoGP que es va disputar al circuit de Le Mans, per davant dels italians Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) i Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP15).

El suís Thomas Luthi (Kalex) ha aconseguit el seu primer triomf de la temporada per davant del català Esteve "Tito" Rabat (Estrella Galícia 0'0 Kalex) en la prova de Moto2 del Gran Premi de França disputat al circuit de Le Mans.

La tercera posició ha estat per al francès Johann Zarco (Kalex), que en no puntuar ni l'alemany Jonas Folger (Kalex) ni el català Alex Rins (Kalex), per caiguda de tots dos durant la carrera, encara que el segon ha tornat a la carrera per a concloure-la dissetè, augmenta el seu avantatge en la classificació provisional del mundial fins als 21 punts.

L'italià Romano Fenati (KTM) s'ha adjudicat la victòria al Gran Premi de França de Moto3 que s'ha disputat avui, diumenge, al circuit de Le Mans, per davant de les seves compatriota Enea Bastianini (Honda) i Francesco Bagnaia (Mahindra).