La selecció espanyola d'hoquei patins ha encetat, al CAR de Sant Cugat del Vallès, la preparació per al mundial de França que es juga durant el proper mes de març. En la llista de deu jugadors cridats per al tècnic Quim Paüls n'hi ha tres de casa nostra. Ton Baliu, el capità del Monbus Igualada i habitual a les últimes convocatòries de l'equip estatal, no mancarà el mundial. No hi faltaran tampoc aquest cop els germanes Lamas, Josep i Edu, que són bagencs per part de la mare, que és de Súria.

Josep i Edu Lamas porten força temporades a Galícia, al conjunt del Liceo corunyès; però el proper curs Edu vestirà de blaugrana en haver fitxat pel FC Barcelona.

Els catalans són majoria en un equip que des de dijous a la tarda fa les seves sessions preparàtories al CAR de Sant Cugat, intenses per arribar amb la millor forma al dia 21 de juny, la data prevista d'inici del mundial que enguany tindrà lloc a la poblacio de Roche-sur-Yon, situada en el departament de Le Vendée. Quim Paüls encara no ha pogut comptar amb la totalitat dels seus efectius atès que Pedro Gil, el capità, es troba encara en els play-off de la lliga italiana, amb un parell de partits per disputar, com a mínim.