Els penals (3-4) van donar la classificació a l'Igualada femení en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya després d'empatar a dos gols a casa del Sabadell. L'inici del partit augurava pocs problemes a un conjunt igualadí molt superior a les seves rivals. Mariona va fer el 0 a 1 al minut 12. A la segona part semblava que seria el moment de resoldre, oimés després del 0 a 2 marcat per Marina al minut 63. A partir d'aquí, les anoienques es van confiar i les arlequinades van aconseguir empatar el partit amb gols als minuts 65 (Lídia) i 78 (Patrícia). Les penes màximes per desfer l'empat van ser convertides per Mariona, Stefany, Noèlia i Míriam.

En la segona ronda d'aquesta competició, l'Igualada s'haurà de desplaçar al camp del Cerdanyola.

El Santpedor, eliminat

Per la seva banda, el Santpedor va caure per penals al camp de Girona després d'empatar també 2 a 2.