Encara que fins demà no se'n fa la presentació oficial, des d'ahir al matí Rafa Benítez ja està treballant a les instal·lacions del Reial Madrid a Valdebebas. El tècnic va arribar de Nàpols, on diumenge el que era fins ara el seu equip era derrotat per 2-3 per la Lazio i no podrà ser en la propera edició de la Lliga de Campions 2014-15.

Pel que fa als madridistes, alguns es van concentrar ahir a Las Rozas per jugar la setmana que ve amb la selecció espanyola un amistós amb Costa Rica i un partit per a la classificació per a l'Eurocopa, a Bielorússia. Sergio Ramos, que és el segon capità del Reial Madrid, va manifestar el seu malestar per la destitució d'Ancelotti. Quant a l'arribada de Rafa Benítez, va enviar un missatge a Florentino Pérez.

"Els alts càrrecs del club són els que més en saben. Crec que no sóc el més indicat per parlar d'aquestes decisions, que, en el meu cas, no haurien estat similars, però és per això que hi ha els alts càrrecs". En una al·lusió indirecta a Ancelotti, Ramos va afegir que "al final, un entrenador et dóna equilibri, com més temps hi hagi un entrenador en un equip, és millor per al grup". De Benítez sí que va remarcar que "és un grandíssim entrenador i amb molta experiència a tot Europa".