Toni Bou va aconseguir ahir la segona victòria del cap de setmana a Suècia, on va tancar el tercer doblet de la temporada. Això significa que ha guanyat les sis proves disputades fins ara, la qual cosa el catapulta al capdavant de la classificació del Mundial, amb 28 punts de diferència respecte d'Adam Raga.

El fang que hi havia ahir al circuit de Boras no facilitava gens que els pilots poguessin conservar la verticalitat damunt de les motos. Les zones es prestaven a cometre-hi errors i aquests eren difícilment recuperables. En aquest context, Bou va començar manant des de la primera de les tres voltes al circuit. De tota manera, la igualtat amb Adam Raga va ser màxima i a la segona volta tots dos es van aparellar a punts.

Tercer recorregut definitiu

El tercer i últim gir a les dotze zones del recorregut va ser definitiu. El pilot de Repsol Honda va aconseguir-hi una diferència final de tres punts sobre el d'Ulldecona i es va adjudicar la sisena victòria de la temporada. El tercer lloc del podi, ahir, va ser per a un Albert Cabestany que es va mostrar molt superior al gironí Jeroni Fajardo.

Després de baixar del podi, Bou va admetre que "avui hem hagut de lluitar molt per guanyar la cursa, ja que l'Adam s'ha situat davant i hem anat molt igualats en la segona volta. L'última ha estat molt treballada, però he pogut aconseguir el sisè triomf i estic molt satisfet". El pierenc va afegir que "la diferència al Mundial és molt important, perquè guanyar totes les curses és difícil, però hauré de continuar lluitant".