El patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach i l'entrenadora del CP Manresa Noemi Isla es van proclamar campions en el campionat català sènior que es va disputar a Palamós, i que va reunir uns quaranta patinadors de diferents modalitats.

Marsinyach, que debutava en la categoria absoluta, no va donar cap possibilitat als seus rivals i, amb dues grans actuacions tant en el disc curt (on va obtenir puntacions de 9,5 en dificultat i 9,9 en expressió artística) com en el disc llarg (9 en dificultat i 9,8, en expressió artística) va obtenir la primera plaça amb un total de 378, 5 punts. El segon classificat va ser Kevin Bordas (CPA Peralada), que va fer 350,10 punts.

Finalment, la darrera plaça del podi la va ocupar Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) amb un total de 348,4 punts.

Per la seva banda, Isla va obtenir la primera posició en la modalitat de figures obligatòries i en la combinada, on va obtenir una puntuació de 621,60, seguida pels 611,90 de Carla Nonell (CP Congrés) i els 607,60 de Sara Castillo (CP Parets). A més, també va ser tercera en el programa lliure, on només va ser superada per Mònica Gimeno (CP Mollerussa Pla d'Urgell) i Carla Nonell.