Amb la disputa del Campionat de Catalunya, al pavelló Castell d'en Planes a Vic, es va tancar la Copa Catalana de gimnàstica artística abans dels estatals que se celebraran a la localitat extremenya de Càceres. L'Egiba va tenir una bona representació de gimnastes al campionat català.

En categoria masculina, l'únic representant en nivell 10 (sènior), Kevin Traid, es va endur el bronze a la general amb una puntuació de 81,600 punts en una competició guanyada per Ruben López (CG Sant Boi), amb 87,700 punts, i seguit de Javier Hinojosa (CG Sant Boi), amb 82,000 punts.

David Pujol es va alçar amb la primera posició en promogym 3; Manel López va ser bronze a la general de promogym 4. En el nivell 5, l'equip format per Álvaro Giráldez (7è), Gerard Ballesteros (14è), Aitor Gómez (16è), Arnau Delgado (15è) i Andreu Morell (17è) va pujar a la tercera posició del podi. En el nivell 6, Martí Flores va ser quart a la general, i Jordi March, vuitè; Pau Bermúdez, que participava en el nivell 7, es va endur el bronze a la general, i Fidel Serra va ser cinquè; pel que fa al nivell 8, Thierno Boubacar va ser tercer, i Vicktor Lazarenko, cinquè.

En categoria femenina només van accedir-hi les deu millors gimnastes de cada categoria, i l'Egiba va ser representat per 14 gimnastes. En promogym 2B, Berta Boixader va ser la guanyadora, i Gina Combellé es va endur la plata; Carla López va ser quarta i Helena Ian, vuitena; en nivell 2, Stefania Baiasu va ser setena i Gloria Calm, vuitena. Als nivells de Via olímpica, Berta Monteagudo va ser cinquena en nivell 5; al nivell 6, Lorena Medina es va endur la plata, i Mar Palliso, el bronze, Victòria Luengo va ser novena; al nivell 7, Andrea Carmona va ser campiona i Janina Jo es va endur el bronze; Laura Valero, que participava en el nivell 9, va ser cinquena.

El podi absolut a Vic va anar a càrrec de Paula Raya (AE Pasifae), amb 49,650 punts, seguida d'Anna Palacios (CG Sentmenat), amb 48,900 i, d'Elsa Prats (CE La Salle Gràcia), amb 48,850.