La Fundació Joviat prepara una nova temporada, la 2015/16, en la qual l'estructura dedicada al bàsquet femení queda molt reforçada, sense oblidar els altres vessants esportius. Es manté amb La Salle el conveni segons el qual els nois passen, des de 1r d'ESO, a formar part dels equips lasalians.

En l'àmbit del bàsquet femení, destaca que el sènior de la Joviat accedeix a Primera Catalana, a la plaça del CESET Girona. El tècnic serà Jordi Romeu, i s'incorporen les jugadores Carla Romeu, Clàudia Jorge, Aina Martí i Alba Pla.

Els equips de formació seran el júnior A d'interterritorial, el júnior B (en el nivell A), el cadet dins de la categoria Preferent, el cadet del grup interterritorial, el cadet dins del nivell B, dos infantils de nivell A, un infantil de nivell B, un equip preinfantil de nivell A, i un altre de nivell B. A més, hi haurà 7 equips de minis i preminis.

El directiu de Fundació Joviat, Jaume Sensat, afirma que "volem arribar fins on la base ens porti, la formació serà el nostre principal argument". L'equip tècnic estarà integrat per Gerard Barbé, Xavier Pujol, Xavier Sisa (en bàsquet), Fina Fernández (en futbol sala) i Albert Bonvehí (educació física).

A més a més, s'incorporen en l'aspecte formatiu la manresana Clàudia Jorge i l'igualadina Núria Minguet, llicenciada d'INEF, que serà la responsable de la preparació física de l'entitat.