Ahir es va disputar al circuit de Magny-Cours la cinquena cursa puntuable per a l'estatal francès de Superbike. El pilot de Sant Fruitós, David Checa, actual campió del món de resistència, va pujar dos cops al podi en les mànegues que es van disputar.

Amb la seva Yamaha va acabar segon en la primera cursa mentre que en la darrera va aconseguir la tercera posició final. La victòria va ser per al pilot suec Christophe Bergman, també en el llom d'una Yamaha, en la que era la primera participació del nòrdic en l'estatal francès de Superbike, que manté com a líder el pilot de Kawasaki, Gregory Leblanc, amb un total de 185 punts mentre que Checa està en quarta posició amb 134 punts en la classificació. El campionat de Superbike francès no es reprendrà fins el proper 6 de setembre.

Aquesta setmana, David Checa marxa cap a Japó per preparar les 8 Hores de Suzuka, la prova del mundial de resistència en la qual també prendrà part enguany Toni Elías. El viatge al Japó evitarà que Checa estigui present en una de les seves cites habituals, les 24 Hores del Circuit de Catalunya.