Un total de 109.637 socis estan citats avui al Camp Nou, entre les nou del matí i les nou del vespre, per escollir un nou president. Han de triar si aposten per la continuïtat de Josep Maria Bartomeu o pel canvi que suposaria la tornada de Joan Laporta o les estrenes d'Agustí Benedito i Toni Freixa. En principi, el primer és favorit, si hem de fer cas de les firmes recollides fa un parell de setmanes, però algun procés electoral s'ha encarregat de demostrar que aquests pronòstics poden canviar.

La votació se celebra en dissabte, data triada per la comissió gestora, presidida per Ramon Adell, i molt criticada per tots els aspirants, menys Bartomeu. Al candidat continuista se l'ha acusat d'interferir en el dia a dia del club per algunes de les decisions adoptades, com la venda de Gerard Deulofeu i, sobretot, la compra d'Arda Turan.

La data pot provocar que la participació sigui menys nombrosa que el 2010, quan Sandro Rosell es va convertir en el candidat més votat de la història, amb 35.021 adhesions. En aquesta ocasió, és possible que amb 20.000 n'hi hagi prou, ja que es preveu que al voltant de 40.000 socis vagin a votar.