El Chelsea de José Mourinho, vigent campió de la Premier League, inicia avui la defensa del seu títol a casa contra el Swansea, en una primera jornada de la lliga anglesa en la qual l'Arsenal rebrà el West Ham, el City visitarà el West Brom i el Manchester United s'enfrontarà al Tottenham a Old Trafford, en el partit que obrirà la jornada d'avui (13.45 hores).

Els de Mourinho, que van perdre el Community Shield contra l'Arsenal (1-0) fa una setmana, començaran el seu camí a Stamford Bridge amb el dubte de Diego Costa, davant d'un Swansea renovat en què debutarà el seu fitxatge estrella, el ghanès André Ayew. El primer partit de la lliga el disputaran el Manchester United i el Tottenam, en un duel en el qual no hi haurà el porter espanyol David De Gea, que Van Gaal ha deixat fora per la seva possible marxa al Reial Madrid. Sí que hi seran alguns dels fitxatges dels red devils, com Memphis Depay, Morgan Schneiderlin i Matteo Darmian. El Tottenham de Pochettino, per l'altra banda, podria fer debutar el central Toby Alderweireld, exmembre de l'Atlètic de Madrid.

Demà, l'Arsenal i el West Ham jugaran a l'Emirates Stadium el primer derbi londinenc de la temporada, amb de Wenger amb la moral pels núvols després de derrotar el Chelsea a la Supercopa. Els gunners tenen les baixes de Welbeck i Wilshere per lesió, i Alexis Sánchez perquè es va incorporar tard per la Copa Amèrica, però podrà debutar el porter Cech. El Liverpool, un dels equips que més diners ha gastat aquest estiu, debutarà al camp del Stoke City de Bojan Krkic, sense Sturridge, lesionat, ni Firmino (van pagar 41 milions d'euros per ell), sense forma. Sí que debutaran Benteke (46 milions) i Clyne.

La jornada la tancarà el Manchester City dilluns, al camp del West Brom. Pellegrini farà debutar Sterling, el fitxatge més car de l'estiu a Anglaterra: 69 milions.