El futbolista navarclí Marc Martínez, de 29 anys, va fitxar pel Lleida Esportiu per un any, i un altre si el club del Segrià aconsegueix l'ascens a la Segona Divisió A. Martínez, format a la pedrera del Barça, arriba procedent del Nàstic de Tarragona, amb el que va assolir l'ascens a la segona categoria del futbol espanyol la temporada passada. Nascut a Navarcles, compte amb nou temporades d'experiència a la Segona Divisió B, on a banda del conjunt grana, va militar al Real Valladolid B, la UB Conquense, l'Águilas FC, el CD Roquetas i la UE Sant Andreu.

Alhora, també va aconseguir un altre ascens a Segona A, categoria a la que va jugar en les files del SD Huesca. Segons Jordi Esteve, director esportiu del club de la Terra Ferma, Martínez es distingeix per disposar d'una "molt bona última passada" i per ser un "gran organitzador del joc". Així mateix, va afegir que "s'adapta al model de joc de l'equip" i el va definir com un futbolista de "màxim talent".

Martínez podria debutar avui amb els seus nous companys en el partit que el Lleida Esportiu disputa a l'Annex del Nou Estadi de Tarragona davant la Pobla de Mafumet. El jugador navarclí estarà a les ordres d'Imanol Idiakez, que viurà la seva segona temporada al capdavant del equip lleidetà, que buscarà un any més l'ascens a la Segona Divisió A.