Segueix-nos a les xarxes socials:

Els 10 quilòmetres urbans de Manresa ja tenen obert el període d'inscripcions

El Club Atlètic Manresa, l'entitat organitzadora de la 12ena edició dels 10 quilòmetres urbans de la capital bagenca, ha obert el període d'inscripció a la prova, que es durà a terme el diumenge 25 d'octubre.

Per tal que tots aquells que vulguin participar a la cursa puguin formular l'inscripció, cal adreçar-se de forma presencial a la botiga Esports Sagi i a la seu del CA Manresa, o bé per internet, a les direccions www.cx10kmanresa.orgi www.championchip.cat. L'últim dia per apuntar-se és el dijous 22 d'octubre. Els preus són de 14 euros si es vol llogar un xip i de 12 si es disposa d'un xip propi. La participació està limitada a un màxim de 950 corredors.

La prova manresana es posarà en marxa a les 10.30 del matí des del passeig de Pere III, i mitja hora abans, cap a les 10 hores, es donarà el tret de sortida oficial a la novena edició de la Cursa Urbana de Promoció, en la qual només podran participar nens i nenes nascuts l'any 2002 i posteriors i que tindrà un preu de 2 euros l'inscripció.

L'any passat, els 10 km de Manresa van tenir un 815 inscrits, dels quals els manresans David Martínez i Meritxell Calduch van ser els més ràpids en categoria masculina i femenina respectivament.

Prem per veure més contingut per a tu