Un total de quatre atletes del CA Igualada Triatló Petromiralles van prendre part en el campionat d'Europa de mitja distància, que es va dur a terme a la localitat alemanya de Wiesbaden. D'aquests, el millor va ser Albert Moreno, que retornava a la competició i que va acabar en la novena posició absoluta. Per la seva banda, Jordi Moreno va finalitzar en el lloc 233 dels més de 1.650 inscrits, i va aconseguir ser el campió europeu de la seva categoria. No va tenir tanta sort Anna Noguera, que s'està recuperant d'una inflamació al genoll i que va haver d'abandonar al tram de ciclisme. Finalment, Bernat Vinyals va fer una cursa molt constant en la seva primera presència europea en aquesta disciplina.

Per altra banda, també hi va haver quatre representants del CAI en el triatló de muntanya de la Molina, que va tenir un total de 180 inscrits. La prova consistia en 750 metres de natació, 20 km de ciclisme de muntanya i 5 km de cursa a peu. El millor igualadí va ser Josep Malavé, que va acabar 110è, mentre que Sergi Trujillo va ser 121è, Toni Salanova 122è i Albert Aguirre 132è.