Segueix-nos a les xarxes socials:

Sancho Ayala s'imposa en la 15a edició de la cursa Ciutat de Cervera

Sancho Ayala s'imposa en la 15a edició de la cursa Ciutat de Cerveraarxiu particular

El solsoní Sancho Ayala es va imposar en la 15a edició de la cursa Ciutat de Cervera que es va celebrar el cap de setmana, en superar Hugo Figuera i Javier Cebrián. L'atleta dels Fondistes del Solsonès va ser el primer de passar per la meta amb un temps de 33 minuts i 47 segons, amb 15 segons d'avantatge respecte a Figuera, el seu principal perseguidor. Més enrere va quedar Cebrián, que va necessitar 35'26''.

En l'apartat femení el triomf va ser per a la lleidatana Meritxell Bonet, amb un temps de 40 minuts i 18 segons, seguida de Toni Hermoso, dels maratonians del Segre, amb 43'48''. La tercera a passar per la meta va ser Elisa Lladós, a quatre minuts de la primera classificada. La cursa de 5 quilòmetres la va guanyar Bashir But (16 minuts i 36 segons) en homes, mentre que en la categoria femenina la victòria va ser per a l'atleta Oliva Bellaubi (20'39'').