El jugador de Calders Gerard Puigoriol, Putxi, va ser un dels més destacats en la derrota de Catalunya contra Castella la Manxa per 0-2. Aquest resultat significa l'eliminació d'un conjunt català que, aquest matí a les 11.30 h, tanca el seu conjunt jugant contra Múrcia, l'equip amfitrió.

Els quadribarrats van ser els que van portar el pes del partit, però van topar amb un conjunt manxec molt més efectiu. Cristian del Moral, per la banda dreta, era un dels pocs referents ofensius dels catalans.

La segona part va començar amb un ràpid gol de vaselina d'Alberto, que va aprofitar una errada de la defensa catalana. Aquests van començar a atacar i les ocasions se succeïen però sense gaire èxit.

Sergi Moreno va fregar l'empat amb un xut al pal, però quan millor jugaven els catalans va arribar la sentència definitiva del conjunt manxec amb una bona rematada de Dani al minut 84 que deixava el partit sentenciat.