L'eliminació del Manchester United de Louis van Gaal va ser el més interessant de la jornada d'ahir a Europa. Els anglesos van caure a Wolfsburg (3-2) i jugaran la Lliga Europa després de la victòria del PSV Eindhoven sobre el CSKA. Tot i que Martial va avançar els red devils, Naldo i Vierinha van capgirar el marcador. Un autogol de Guilavogui els va donar esperances, ja que el PSV perdia, però els holandesos van capgirar el partit i, a més, el United va caure amb un altre gol de Naldo. Al Philips Stadium, el gol d'Ignaxevitx de penal per als russos va ser remuntat pels de De Jong i Proepper.

Els que van assolir els objectius van ser l'Atlètic i el Sevilla. Els matalassers acaben primers de grup després de vèncer a Lisboa per 1-2, amb gols de Saúl i Vietto, i de Mitroglou pels portuguesos. Jugarà la Lliga Europa el Galatasaray, que va empatar amb l'Astana amb un gol de Selçuk Inan.

Més emocionant va ser el grup del Sevilla. La Juventus va perdre el primer lloc del grup per culpa d'un gol del seu exdavanter Fernando Llorente. Els andalusos optaran a revalidar la Lliga Europa per la derrota el Mönchengladbach al camp del City. Els alemanys van capgirar un gol inicial de Silva amb els de Korb i Raffael, però dues anotacions de Sterling i una de Bony van donar el primer lloc als anglesos, radiants per l'eliminació del veí de la ciutat.

Mentrestant, a Madrid, Cristiano Ronaldo, amb quatre gols, i Benzema, amb tres, abusaven d'un Malmö fora de temporada. Kovacic va completar l'humiliant 8-0 per a un exsubcampió europeu. A París, el PSG va superar el Xakthar amb gols de Lucas Moura i d'Ibrahimovic.