La parella bagenca formada per Guillem Pascual i Rosa Carné, del club Royal Dance de Manresa, va assolir un gran èxit al mundial de la categoria amateur de llatins en aconseguir arribar fins a la fase de les semifinals, una fita important per la joventut dels ballarins.

La competició es va celebrar a Viena i la parella del Royal Dance, ambdós del Garraf, va mostrar la seva qualitat en l'àmbit internacional. Amb aquest resultat positiu han ratificat els seus bons resultats en les competicions tant a Catalunya com d'Espanya. Carné i Pascual han aconseguit oferir els primer èxits per al seu nou club, el Royal Dance.

Sanz-Tormo, segons a València

Pel que fa al Frak Manresa, s'ha de destacar el subcampionat dins la modalitat dels 10 Balls per part de Paco Sanz i Maria Carme Tormo en l'autonòmic de València.

La competició es va celebrar a la localitat de Vilamarxant i també hi va ser una altra parella del Frak. En estàndards i en la categoria sènior 2-B, Sanz-Tormo eren primers, i també ho van ser Mercè Dorca i Joan Peracula en el grup sènior 3-C. I pel que fa a les competicions de llatins, la parella Sanz-Tormo es va classificar en la segona posició, mentre que Dorca i Peracaula es classificaven en els dos de competició en els primers llocs de la seva categoria.