Després de la destitució del portuguès José Mourinho al capdavant del Chelsea ara fa unes setmanes, el següent tècnic de prestigi a seguir el mateix camí podria ser l'holandès Louis Van Gaal. El seu equip, el Manchester United, va perdre per un clar 2-0 al camp de l'Stoke City i ara mateix és sisè amb un total de 29 punts.

El partit va ser dominat de cap a peus pels homes de Mark Hughes, precisament antic jugador del club de Manchester i a la mitja hora ja havien sentenciat el matx gràcies als gols del davanter català de Linyola Bojan Krkic i de l'austríac Marko Arnautovic. Amb aquesta victòria els de Stoke-on-Trent se situen desens amb 26 punts. Una de les notícies de la jornada va ser la derrota del Leicester City a Anfield Road contra el Liverpool de l'alemany Jürgen Klopp. Un gol del belga Christian Benteke al minut 63 va ser suficient per derrotar l'equip que entrena l'italià Claudio Ranieri. Aquesta derrota no la va aprofitar l'Arsenal, que no va poder aconseguir el liderat en perdre de forma clara al camp del Southampton per 4 a 0.

El Manchester City, tercer classificat en discòrdia amb 35 punts, no va tenir cap problema per golejar el Sunderland per un clar 4-1. Els gols de l'equip citizen els van marcar Sterling, Touré, Bony i el belga De Bruyne. El gol de l'honor de l'equip visitant el va establir Borini. També hi va haver la tornada del tècnic holandès Guus Hiddink a la banqueta d'un Chelsea que no va poder passar de l'empat amb el sorprenent Watford. Dos gols del polèmic Diego Costa van evitar la derrota. El brasiler Oscar va errar un penal 11 minuts abans del final que hauria pogut donar el triomf als locals.