El TAD, Tribunal Administratiu de l'Esport, va fer la comunicació ahir a la tarda que desestima el recurs del Madrid per la seva eliminació de la Copa del Rei per l'alineació indeguda de Denís Txérixev al matx d'anada de setzens de final, al camp del Cadis, on l'equip de Rafa Benítez va vèncer per un resultat d'1-3.

La decisió del TAD, que el dia 11 ja havia rebutjat la petició del Reial Madrid de suspensió cautelar, confirma les mesures adoptades prèviament pel jutge únic i també pel comitè d'apel·lació.

Segons la resolució del TAD, facilitada pel Consell Superior d'Esports, s'ha pres una postura final un cop "s'han fet els estudis dels arguments de les dues parts, el conjunt de proves aportades pel jutge únic, i tant de la normativa com de la legalitat". El Madrid, que ha fet saber que si cal anirà als tribunals de la justícia ordinària, té la via oberta per la decisió que adverteix que "la resolució és definitiva en la via administrativa, i que s'hi podria interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat central de Madrid, en el terme de 2 mesos".