El València Basket va dominar amb solvència l'Unicaja i va sumar la seva 14a victòria consecutiva a l'ACB i es manté líder de la Lliga després de neutralitzar les variants tàctiques amb què Joan Plaza va intentar en la segona part de compensar la inferioritat del seu equip. Amb aquest nou triomf, el conjunt valencià va firmar la seva millor ratxa en la lliga i va augmentar els problemes de l'irregular equip andalús per classificar-se per a la Copa del Rei.

El duel entre els bases va marcar els primers minuts, amb Vives guanyant-li la partida a Nedovic i activant Lucic i Hamilton per obtenir l'iniciativa en el marcador (12-11), tot i l'encert de Smith. La sortida a pista de Nelson i Hendrix va donar consistència a l'equip de Plaza, però la presència de San Emeterio va permetre als locals minimitzar les pèrdues en la circulació que havia provocat la pressió defensiva de l'Unicaja.

Els de Pedro Martínez es van escapar en el segon quart, quan Dubljevic va abusar dels interiors malaguenys i amb l'ajuda de Sato van aconseguir escapar-se en l'electrònic (33-21). Només la inspiració de Smith (13 punts al descans) va permetre als visitants arribar al descans amb possibilitats: 46-35. Aquestes diferències es van mantenir en el tercer quart, quan els visitants van apostar per jugar amb tres petits. Però la seva il·lusió de capgirar el resultat va ser un simple somni, ja que quan van tornar a la defensa individual el València va restablir el seu domini de manera gairebé automàtica.

Plaza no va deixar que els seus homes es rendissin, però el triomf es va quedar a casa. I amb aquest, els dos equips queden separats ja per vuit victòries a la classificació.