Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça ja mira els quarts

Els homes de Luís Enrique superen amb facilitat el rival barcelonès i posen peu i mig en la següent fase

El Barça ja mira els quarts

El Barcelona ha deixat gairebé encarrilat els vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Espanyol, al qual ha golejat 4-1, després que l'equip de Constantin Galca jugués els últims quinze minuts amb nou jugadors, per expulsió d'Hernán López i Diop, en un partit que ha servit per al debut d'Arda Turan, com a titular, i Aleix Vidal, que ha sortit a la segona part.

El segon derbi en pocs dies no ha desmerescut per a res, sobretot la primera part, en què els dos equips s'han entregat en totes les accions, continuant la tensió que han deixat aparcada en el xoc de Lliga a Cornellà dissabte passat.

L'Espanyol ha mantingut el grau d'agressivitat, però en aquesta ocasió es va trobar a un Barça que no s'ha arronsat , encara que en accions poc exigents ha estat quan algun blaugrana ha vist la groga.

- Fitxa tècnica:

4. Barcelona: Ter Stegen; Alves (Aleix Vidal, min.67), Piqué, Mascherano, Alba; Arda Turan (Rakitic, min.68), Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar.

1. Espanyol: Pau Lopez; Javi López, Raillo, Roco, Victor Álvarez; Abraham (Burgui, min.60), Diop, Asensio (Salva Sevilla, min.46), Hernán Pérez; Gerard Moreno i Caicedo (Jordán, min.40).

Gols: 0-1, min.10: Caicedo. 1-1, min.13: Messi. 2-1, min.44: Messi. 3-1, min.49: Piqué. 4-1, min.88: Neymar.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera, del comitè valencià. Va mostrar targeta groga a Abraham (min.11), Gerard Moreno (min.19), Neymar (min.34), Pau López (min.45 +), Suárez (min.45 +), Diop (min.51), Hernán Pérez (min.59), Gerard Piqué (min.73), Burgui (min.76), Rocco (min.78) i Messi (min.78).

Va expulsar per dues grogues a Hernán López (min.58 i min.72) i vermella a Diop (min.75)

Incidències: partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, jugat al Camp Nou davant 76.667 espectadors, segons dada facilitada pel FC Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu