El partit que va enfrontar el Joanenc i el Gironella tenia tres punts vitals en joc, en la lluita per sortir de la part més baixa de la classificació. Tres punts separaven uns i altres a favor dels berguedans. Al final, el triomf visitant deixa l'equip de Sant Joan una mica més enfonsat a la cua de la classificació amb 9 punts. En canvi, el Gironella, amb la tercera victòria seguida se situa amb 15 punts, a només dos de les places de permanència.

El partit el va començar millor el conjunt gironellenc, avançant-se amb un gol d'Àngel de la Concepción després de rebre una bona assistència de Pau Ragués des de la banda dreta al minut 12. A partir d'aquí, el Joanenc va intentar de totes les maneres arribar amb perill a la porteria de Xisco, sense aconseguir-ho de forma clara.

Es va arribar al descans amb el marcador de 0 a 1 i a la represa es va mantenir la mateixa tendència, un Joanenc intentant aconseguir l'empat i un Gironella que defensava amb molt ordre el seu curt avantatge. La sentència va arribar al minut 69 quan Pau Ragués feia el 0 a 2 definitiu.

En la propera jornada, el Joanenc tancarà la primera volta al camp del Can Rull i el Gironella rebrà la visita d'un complicat Cardedeu de la part alta.