Segueix-nos a les xarxes socials:

El combinat estatal debuta amb victòria contra Alemanya al Campionat d'Europa

Espanya va començar l'europeu amb una patida victòria contra una minvada Alemanya. En el partit el combinat espanyol va demostrar el caràcter i la maduresa necessaris per endur-se el triomf en un final igualat.

Ni les exclusions patides ni la targeta vermella amb què va ser sancionat Jorge Maqueda van alterar el pols del conjunt espanyol. Un parcial de 8-1 situava als espanyols set gols a sobre quan faltaven dos minuts per al descans (18-11). Quan més ben encarada semblava la victòria, Alemanya va reaccionar i va arribar a situar-se a només tres gols (19-16). A partir de llavors les alternatives es van anar mantenint. El matx va entrar als minuts decisius amb una curta renda a favor dels de Manolo Cadenas, que la van mantenir.