Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alcalde felicita els pilots manresans del Dakar 2016

Moi Torrallardona, Pep Vila i Gerard Farrés van compartir la recepció

L'alcalde felicita els pilots manresans del Dakar 2016MARTA ESCLUSA

El copilot Moi Torrallardona (el vencedor en camions), Pep Vila (el desè classificat també en camions) i Gerard Farrés (vuitè classificat en motos, primer català) van ser ahir a la tarda en una recepció oficial amb Valentí Junyent, alcalde de la capital del Bages. Els tres, nascuts a Manresa, han brillat en el ral·li i han tornat a demostrar la seva gran qualitat competitiva.

L'acte va tenir també la presència del regidor d'Esports de la ciutat, Jordi Serracanta, i del president i vicepresident del Biela Club, Toni Ramos i Jordi Salvans, així com familiars i companys dels pilots. Han signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i han rebut un obsequi commemoratiu. Valentí Junyent els va voler felicitar ahir públicament pels èxits esportius aconseguits i també per la tasca de difusió del nom de la ciutat arreu del món.

Moi Torrallardona, de navegant (copilot) de l'equip Iveco, ha format equip amb Gerard de Rooy i Darek Rodewalld (Polònia). Per la seva banda, Gerard Farrés (KTM Himoinsa) ha estat 8è en motos. Pep Vila, pilot de l'equip Iveco, ha estat 10è en camions, amb Xavier Colomé i Marc Torres.

Prem per veure més contingut per a tu