El Manresa FS va sumar un punt molt valuós en l'empat a sis gols a la pista de La Unión. El matx es presentava molt complicat per als interessos dels manresans, ja que es podia notar el cansament del matx de dijous davant el Sala 5 Martorell (que va acabar amb derrota manresana per 6-5), les baixes de Lavado i Josan i les molèsties d'alguns altres jugadors. Tot i aquests obstacles, els bagencs van plantar cara durant tot el partit.

En la primera part hi va haver moltes alternatives en el marcador. Els visitants van esperar el seu rival a mitja pista, però a partir de l'empat a dos els locals van pressionar i van assolir dos gols de renda al minut 17. Només un minut després, Asis va retallar les diferències i va deixar un marcador de 4-3 a la mitja part de l'enfrontament. En la segona meitat els jugadors manresans van mostrar un bon nivell de joc i, tot i que Sergio va fer el 5-3 al minut 30, Asis i Gordillo van marcar poc després i els visitants van poder empatar a cinc quan només faltaven set minuts per al final. Llavors els bagencs van creure que podien puntuar, però després Aleix va fer el 6-5 per als de Santa Coloma de Gramanet. Tot seguit els bagencs van passar a jugar amb porter jugador i van tenir múltiples ocasions per empatar. Al final ho van aconseguir mitjançant una diana de Redu als darrers quaranta segons. El Manresa va poder guanyar en una darrera ocasió, però no la va saber aprofitar i es va endur un punt molt valuós veient les circumstàncies adverses amb les quals es va iniciar l'enfrontament.