SANT ADRIÀ B/PETRO PINTÓ ASFE

?femení sant adrià b. Roig 7, Yu 4, Daura 8, Gómez 16, Madrid 10 -cinc inicial- Ochavo 5, Rodríguez 2, Cabello, Baena 12, Onuendo 6 ?PETRO PINTÓ ASFE. Majo 1, Cunill 8, Ambròs 1, Puigbò 4, Orive 17 -cinc inicial- Gotsens 2, Jiménez, Ledesma 3, Guix 4, Jorba, Santesmases ?ÀRBITRES:Kanlich i Jacas ?pARCIALS:13-13, 39-20, 53-31, 70-40

Un Petro Pintó Asfe molt afectat per les baixes (tenien quatre jugadores lesionades i anaven amb només sis jugadores de la primera plantilla júnior) no va tenir cap possibiltat de competir a la complicada pista del Femení Sant Adrià B, que només ha perdut un partit en aquesta segona fase i que es va imposar per trenta punts de diferència (70-40).

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar al final dels deu primers minuts amb un empat a 13 i les bagenques aguantant el tipus. En el segon període les noies de Sant Adrià de Besòs van demostrar la seva superioritat i van aconseguir un clar parcial de 26-7 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència considerable (39-20).

En la segona meitat les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir disposades a superar tots els obstacles i entrar de nou en el partit, però les locals es van mantenir sòlides i van arribar al final del tercer quart amb un resultat de 53-31. En els deu darrers minuts del partit, el tècnic local va poder fer descansar les jugadores més importants i donar minuts a les menys habituals, sense que la victòria perillés en cap moment del matx. En la propera jornada, la primera de la segona volta, el conjunt fruitosenc rebrà a la seva pista el Cervera, en un duel que es posarà en marxa el proper dissabte a partir de les 19.30 hores.