El Catalana Occident Manresa júnior es va endur un triomf de prestigi en vèncer a la seva pista el poderós Joventut de Badalona per dos punts de diferència (79-77). Els manresans van iniciar el duel amb molta força i van clavar un parcial de 9-1, però els badalonins es mantenien a poca distància gràcies a l'efectivitat en els tirs lliures (16-13 al final del primer quart). En el segon quart els visitants es van posar les piles i van capgirar el marcador per arribar a la mitja part amb dos punts de marge (35-37).

En la segona meitat els bagencs van aprofitar la seva superioritat en el joc interior i van fer un parcial de 7-2, però el Joventut va reaccionar i va acabar el tercer quart amb un resultat de 53-59. En el darrer període els jugadors manresans van estar molt encertats en el llançament exterior i es van endur el triomf gràcies a un parcial de 11-3 en els dos últims minuts.