Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Atlètic manté el ritme i sotmet un dèbil València

Els matalassers guanyen al final i continuen vuit punts darrere del líder

L'Atlètic de Madrid continuarà fent treballar una mica més el Barça per guanyar aquesta lliga i el Madrid per poder-lo atrapar en la segona posició. Els matalassers van imposar el seu millor joc i el fet que siguin ja un equip consolidat contra un València agafat amb pinces que s'esquinça a la mínima estrebada i que ahir no va resistir l'ambició matalassera a l'hora d'anar a buscar la victòria a la segona meitat.

Així, el València va poder respondre aviat al primer cop, imposat per Griezmann a passada de Koke. Només quatre minuts més tard, Txérixev va empatar després d'una acció d'Alcácer. El jugador rus s'acabaria lesionant a la segona part, que va ser quan Simeone va anar a guanyar el partit.

Canvis ofensius

Perquè el tècnic argentí va fer entrar Torres al camp i aquest va aprofitar, nou minuts més tard, la pentinada de cap de Giménez a la sortida d'un córner i l'errada immensa de la defensa local. A més, Aderlan Santos va cometre l'estupidesa de deixar-se expulsar. Gary Neville, el tècnic local, va fer entrar Negredo al camp i això va generar forats enormes que Ferreira Carrasco va aprofitar per anotar el tercer, després d'un eslàlom personal, amb la col·laboració d'un desencertat Diego Alves.

Prem per veure més contingut per a tu