Segueix-nos a les xarxes socials:

Satisfacció al CN Minorisa pels resultats als estatals

Genís Rico i els nedadors valoren els campionats d'Espanya infantils

Satisfacció al CN Minorisa pels resultats als estatalsMIREIA ARSO

L'entrenador del Club Natació Minorisa, Genís Rico, i bona part dels integrants de l'equip que va ser als campionats d'Espanya de la categoria infantil i júnior van fer una valoració positiva dels resultats a les proves disputades a Terrassa. El CNM va assolir quatre medalles a càrrec d'Izan Cubillas (ors en els 200 esquena i 200 estils, plates en 100 esquena i 400 estils) i Guillem Lázaro, que es trobava afectat per una pneumònia, va ser quart en els 200 m papallona. I en la categoria de fèmines van participar als estatals: Alba Rovira, Mariona Monferrer, Berta Martínez, Sílvia Merenguer i Marta Riera. El CNM va ser en 5 de les finals A i en 4 de les B, es van millorar sis marques personals, com també la del relleu femení de 4x100 metres estils.

L'entrenador i director tècnic, en el seu resum de l'estatal, va fer una menció general "molt bona, amb el problema únic que va tenir en Guillem, que va voler competir tot i la pneumònia que li va privar de fer podi. L'equip és molt jove i amb un gran futur, i molts dels nedadors ja acumulen tres o quatre presències als estatals. Hi ha molt talent, i ara mirem, amb el Ferran Velasco i la Carla Fargas, de poder ampliar la base de nedadors. D'aquí a un mes afrontem la Copa Catalana de 2a Divisió amb la intenció de poder mantenir-nos-hi".

Izan Cubillas, que participarà en la Copa COMEN a Malta, torneig per a estats mediterranis, va voler destacar que "el que més valoro del campionat d'Espanya són les marques, es va notar tot el treball que hi ha al darrere".

Prem per veure més contingut per a tu