L'entrenador del Club Natació Minorisa, Genís Rico, i bona part dels integrants de l'equip que va ser als campionats d'Espanya de la categoria infantil i júnior van fer una valoració positiva dels resultats a les proves disputades a Terrassa. El CNM va assolir quatre medalles a càrrec d'Izan Cubillas (ors en els 200 esquena i 200 estils, plates en 100 esquena i 400 estils) i Guillem Lázaro, que es trobava afectat per una pneumònia, va ser quart en els 200 m papallona. I en la categoria de fèmines van participar als estatals: Alba Rovira, Mariona Monferrer, Berta Martínez, Sílvia Merenguer i Marta Riera. El CNM va ser en 5 de les finals A i en 4 de les B, es van millorar sis marques personals, com també la del relleu femení de 4x100 metres estils.

L'entrenador i director tècnic, en el seu resum de l'estatal, va fer una menció general "molt bona, amb el problema únic que va tenir en Guillem, que va voler competir tot i la pneumònia que li va privar de fer podi. L'equip és molt jove i amb un gran futur, i molts dels nedadors ja acumulen tres o quatre presències als estatals. Hi ha molt talent, i ara mirem, amb el Ferran Velasco i la Carla Fargas, de poder ampliar la base de nedadors. D'aquí a un mes afrontem la Copa Catalana de 2a Divisió amb la intenció de poder mantenir-nos-hi".

Izan Cubillas, que participarà en la Copa COMEN a Malta, torneig per a estats mediterranis, va voler destacar que "el que més valoro del campionat d'Espanya són les marques, es va notar tot el treball que hi ha al darrere".