Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bilbao enfonsa encara més un Gipuzkoa valent

Els homes de Sito Alonso van fer valer el factor pista en el derbi basc

El Bilbao enfonsa encara més un Gipuzkoa valentmiguel toña/efe

El Dominion Bilbao Basket es va imposar a la seva pista davant el cuer de la classificació, un Gipuzkoa que només suma quatre victòries en la competició, però que ahir va lluitar fins al final i va acabar caient per un resultat de 80-71.

En el primer quart els locals van començar manant amb un parcial de 11-6, però els visitants van reaccionar i van capgirar el marcador. Poc després, el Bilbao va fer valer la seva superioritat i va tornar a agafar avantatge i va acabar el període inicial amb un 30-22. En el segon la tònica va ser molt semblant: el Gipuzkoa es va tornar a avançar i tot seguit els locals van obrir forat de nou per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 47-39.

En la segona meitat els homes de Sito Alonso van estar a punt de trencar el partit, però uns visitants molt lluitadors van clavar un 2-12 i van arribar al final del tercer quart amb opcions (64-58). En els deu darrers minuts, el Bilbao va sentenciar de forma definitiva el duel gràcies a Raúl López, Axel Hervelle i Dairis Bertans.