Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala (Ford Fiesta) es van imposar de forma clara en la vuitena edició del Ral·li la Pineda-Platja, la primera prova de la temporada de la Copa Catalunya de ral·lis d'asfalt.

En aquesta ocasió, el pas per les especials de la província de Tarragona va resultar positiu per als interessos dels campions, que van anar els únics capdavanters de la competició. Al final de la cursa Membrado era així d'expressiu: "quin ral·li!", en referència a les dificultats que va posar la climatologia a tots els que van córrer en aquest ral·li de l'Escuderia Costa Daurada. La pluja, l'ambient fresc en les especials i, sobretot, la boira van ser els elements atípics que van haver de superar els equips. La jornada es va iniciar amb pluja i amb una boira espessa a les zones més altes del recorregut.

Precisament la boira va obligar els organitzadors a anul·lar el primer pas per Castillejos i la segona passada per Escornalbou, la penúltima especial de la carrera. Els pilots van comentar que la visibilitat en tots dos casos era nul·la.

La temporada està llançada i fins al moment, Membrado-Vilamala compten les seves actuacions amb triomfs. La propera cita serà sobre terra: el setè Ral·li Pla d'Urgell del dia 2 d'abril.