La selecció espanyola femenina de waterpolo va debutar ahir amb derrota al preolímpic de Gouda, a Holanda, ja que va caure per 11-14 contra Grècia. Aquest resultat complica la possibilitat d'aconseguir una de les primeres places del seu grup per accedir amb més possibilitats al duel decisiu dels quarts de final. Només els semifinalistes tindran el bitllet per als Jocs Olímpics, que se celebraran a Rio de Janeiro el proper mes d'agost.

L'equip de Miki Oca no va estar fi en l'atac, mentre que el seu rival es va mostrar molt més encertat en les rematades a la porteria que va defensar Laura Ester.

En el primer quart, les gregues van acabar primeres (1-2), i es va arribar al descans amb un advers 4-7 que va posar les coses difícils a les espanyoles. Va ser possible, en el tercer període, acostar-se fins a un 6-7, però un parcial de 0-3 va tornar a enlairar les hel·lenes. Ja en el darrer quart, un 9-11 va ser l'última aproximació.