El ciclista navassenc Jordi Simón (Verva ActiveJet) va haver d'abandonar ahir la seva segona participació a la Volta a Catalunya després d'acabar l'etapa de dijous, amb final a Port Ainé, en què va perdre més de 32 minuts, amb més de 39 graus de temperatura. La febre li va impedir arrencar ahir la cinquena etapa, a Rialp.

Segons va explicar ell mateix, "dijous va ser el meu pitjor dia damunt de la bicicleta. Em vaig llevar amb molta tos i problemes per respirar. Durant l'etapa vaig tenir calfreds i vaig patir més del compte, però vaig fer l'esforç d'acabar-la per veure si em recuperava en les etapes següents". Així, ahir va abandonar una Volta "en la qual tenia posades moltes il·lusions, però m'enduc molts bons records pel suport de la família, els amics i les persones que m'han animat".

Triomf de l'Sky

Després de l'etapa reina de dijous, en la qual Nairo Quintana es va situar líder, ahir va ser el torn de l'holandès Wouter Poels, company d'equip de Chris Froome, que va desempallegar-se d'un grup de poques unitats per guanyar a Valls. Avui, etapa entre Sant Joan Despí i Vilanova i la Geltrú amb un port de segona.