Pol Vaquero, del Club Tennis Manresa, es va proclamar campió del Circuit Absolut de la federació catalana que es va disputar a les instal·lacions del Terrassa Hoquei Club Atlètic.

Pol Vaquero sortia com a primer cap de sèrie d'un quadre de 64 tennistes. En la primera ronda es va desfer de Sumet Srisangsitthisanti per 6-3 i 6-2, i en la segona ronda de Ramy Labna per 6-3 i 6-4. El bagenc es va trobar en quarts de final amb el cap de sèrie número 5 del campionat, Roger Romero, al qual guanyava per un contundent 6-0 i 6-1. En les semifinals i també per un resultat de 6-1 i 6-0 es desfeia de Gonzalo García-Nieto, cap de sèrie número 7, i en la final es va trobar amb el segon cap de sèrie, Ignasi de Rueda, amb qui tampoc no va tenir dificultats i va guanyar-lo per 6-2 i 6-2, de manera que assolia el títol de campió.