Les poques esperances que li quedaven al Nàpols de guanyar la lliga es van esvair a ahir San Siro, on la Juventus va derrotar al Milan (1-2) en una de les poques sortides complicades que li quedaven als d'Allegri. I no va ser un partit fàcil, ja que els locals es van avançar al minut 18 amb un gol d'Alex, que va aprofitar una passada de Balotelli.

Però la Juventus no és l'equip més dominador d'Itàlia per casualitat, i ahir ho va tornar a demostrar. Els d'Allegri es van recuperar aviat del cop rebut, i nou minuts després Mandzukic va igualar el marcador després d'una assistència de Morata.

La Vecchia Signora va culminar la remuntada a la segona meitat, quan el francès Pogba va marcar el 1-2 definitiu. Sembla impensable que els de Torí puguin deixar escapar la Lliga, i es que tenen nou punts d'avantatge sobre el Nàpols a falta de només sis jornades pel final del Calcio.

Els napolitans reben avui la visita del Verona, cuer de la lliga, sense Higuaín, sancionat. Ahir, l'Inter es va imposar al camp del Frosinone per 0-1 amb un gol d'Icardi, el seu 14è de la temporada.