Segueix-nos a les xarxes socials:

Toni Bou buscarà mantenir el lideratge del mundial, al Japó

Toni Bou afrontarà aquest cap de setmana la segona cita del Campionat del Món FIM de Trial, la més exòtica de la temporada: el Gran Premi del Japó, on Takahisa Fujinami, company de l'equip Honda, arribarà als 300 GP i Bou buscarà continuar a la primera posició del campionat. Hi haurà, com fa uns dies al Berguedà, dues proves: una dissabte i la segona el diumenge. Les de Motegi seran les dues úniques de la temporada en un indret fora d'Europa.

A la cita, l'equip Repsol Honda arriba en forma, amb un Toni Bou líder del Mundial i cada vegada més recuperat de la lesió a l'espatlla després de deu dies cuidant-se per evitar problemes pitjors, i amb un Takahisa Fujinami que serà un dels grans protagonistes del cap de setmana.

Bou, després d'un GP de Catalunya en què va aconseguir sobreposar-se de la greu lesió d'espatlla amb un segon lloc dissabte i una importantíssima victòria diumenge, lidera la classificació del certamen amb cinc punts sobre el seu principal rival, Adam Raga, i espera continuar en una línia positiva al GP del Japó, on ha aconseguit un total de tretze victòries en els anys anteriors.

Prem per veure més contingut per a tu