Toni Bou afrontarà aquest cap de setmana la segona cita del Campionat del Món FIM de Trial, la més exòtica de la temporada: el Gran Premi del Japó, on Takahisa Fujinami, company de l'equip Honda, arribarà als 300 GP i Bou buscarà continuar a la primera posició del campionat. Hi haurà, com fa uns dies al Berguedà, dues proves: una dissabte i la segona el diumenge. Les de Motegi seran les dues úniques de la temporada en un indret fora d'Europa.

A la cita, l'equip Repsol Honda arriba en forma, amb un Toni Bou líder del Mundial i cada vegada més recuperat de la lesió a l'espatlla després de deu dies cuidant-se per evitar problemes pitjors, i amb un Takahisa Fujinami que serà un dels grans protagonistes del cap de setmana.

Bou, després d'un GP de Catalunya en què va aconseguir sobreposar-se de la greu lesió d'espatlla amb un segon lloc dissabte i una importantíssima victòria diumenge, lidera la classificació del certamen amb cinc punts sobre el seu principal rival, Adam Raga, i espera continuar en una línia positiva al GP del Japó, on ha aconseguit un total de tretze victòries en els anys anteriors.