En el quart derbi sevillà de la temporada (dos a la Copa del Rey amb victòries del Sevilla 0-2 i 4-0 i el de la primera volta al Benito Villamarín amb empat a zero), ahir al Sánchez Pizjuán, l'equip que dirigeix Unai Emery va trencar una mala ratxa de resultats (un punt dels darrers quinze a la lliga) doblegant el conjunt bètic, el proper rival del líder, el Barça, per 2 a 0.

El Betis es va presentar amb els deures de la permanència fets, però amb poca força atacant. En el duel de màxima rivalitat, els gols van arribar a la segona part, el primer de Gameiro (min 67) i el segon de Coke (min 80).

També ahir, en partits amb incidència a la part baixa, el Getafe va empatar a casa amb el València (2-2) i fa que l'Espanyol es mantingui a cinc punts de la permanència. Ara mateix baixarien el Llevant (ahir va empatar a casa amb l'Athletic Club), el Getafe i l'Sporting (golejat dissabte pel Barça). Per la seva banda, el Vila-real conserva la quarta plaça, tot i que no va passar de l'empat a zero contra l'irregular Reial Societat.