Segueix-nos a les xarxes socials:

Castella-la Manxa es corona campiona a l'estatal aleví ceretà

Castella-la Manxa es corona campiona a l'estatal aleví ceretàfcf

El campionat d'Espanya aleví de futbol sala s'ha estat celebrant fins ahir a les localitats de Puigcerdà, Llívia i Alp, a la Cerdanya.

La selecció de Castella-la Manxa ha sigut la campiona després de superar en la final el combinat de Ceuta, botxí de la selecció catalana. El conjunt català tenia a les seves files el jugador del Manresa FS Aleix Pérez i el jugador de l'Esparreguera Arnau Omella. La selecció catalana va guanyar dijous en el seu debut a Puigcerdà, davant la Comunitat Valenciana per 3-0. Els catalans van dominar des d'un principi i no van deixar cap opció als jugadors valencians. Divendres, però, Catalunya va caure eliminada del campionat i no va poder arribar a les semifinals després d'empatar amb Ceuta per 3-3. Els catalans van portar la iniciativa i l'avantatge en el marcador gairebé tot el partit. En els darrers minuts, però, els jugadors de Ceuta van marcar dos gols per empatar el partit i deixar fora Catalunya.

Dissabte es van jugar les semifinals a Llívia. En el primer enfrontament Ceuta va guanyar per la mínima (2-1) les Illes Balears. En l'altre partit, Catella-la Manxa es va imposar amb autoritat a la selecció aragonesa (6-1).

Ahir al matí es va disputar la gran final a la ciutat de Puigcerdà. El combinat de Ceuta va lluitar de valent davant Castella-la Manxa, però es va veure superat per només un gol de diferència després d'un enfrontament molt disputat i equilibrat (4-3).

Els manxecs van dominar la primera meitat i al descans guanyaven per 3-1. Els jugadors de Ceuta van reaccionar a la represa i van empatar 3-3. Quan faltaven 49 segons, els manxencs van aconseguir marcar el gol de la victòria que donava el títol de campió a la seva selecció. D'aquesta manera, s'acaben cinc dies intensos de futbol sala per la Cerdanya, on les diferents comunitats autònomes d'Espanya han disputat el campionat estatal aleví.