Cada vegada queden menys jornades per acabar la lliga i sumar de tres en tres és vital per aconseguir els objectius. Aquest diumenge, el Gironella va aconseguir una nova victòria i tres punts vitals de cara a obtenir la desitjada salvació. Els de Ponti no van fer el seu millor partit, però amb un solitari gol de Ferran Sibila en van tenir prou per vèncer el San Lorenzo i tornar a superar el Caldes a la classificació, situant-se sisens per la cua. La setmana vinent, partit a vida o mort a Lliçà de Vall.

El partit va començar amb els gironellencs tenint el control de la pilota, mentre que el San Lorenzo esperava replegat al seu camp. La primera ocasió va caure als peus de Pau Ragués. Després d'una bona desmarcada de l'extrem, la pilota va arribar als seus peus i la seva canonada va topar amb una bona mà de Youssef, que va evitar l'1-0. Tot i això, el joc dels gironellencs no era fluid, les imprecisions eren constants i l'obsessió de voler jugar per dins els perjudicava més que no pas els ajudava. Àngel en va tenir una altra, d'ocasió, però la seva passada a Pau Ragués va acabar amb una centrada que no va trobar rematador. Ja al minut 30, Jofre va haver d'intervenir per primera vegada en el partit després d'un xut de Saul que el porter va aturar sense cap problema. Pocs minuts abans, Jose Luís no va poder rematar una centrada des de la dreta en la que va ser la millor ocasió dels visitants. Abans del descans, un xut a la mitja volta d'Àngel no va trobar porteria.

Després del pas pels vestidors, el Gironella va canviar la forma de jugar, va buscar més els espais exteriors, i va fer un primer quart d'hora molt bo. I precisament va ser en aquest període de temps en què va arribar el gol que va desequilibrar la balança. Després d'una bona sortida de pilota, l'esfèrica va arribar als peus de Pau Ragués, que la va deixar bé per a Ferran Sibila. El mig, a prop de la frontal de l'àrea, no s'ho va pensar dos cops i va connectar un fort xut que va colar-se per la porteria de Youssef. Amb el marcador a favor, el joc lent, travat, amb interrupcions i moltes protestes tornava a agafar protagonisme. En l'últim tram de partit, els vallesans van arribar més a la porteria defensada per Jofre, però sense encert.