L'Avinent Manresa va aconseguir un brillant tercer lloc en el segon quadrangular de la Divisió d'Honor Femenina, que es va dur a terme al poliesportiu Santo Domingo d'Alcorcón. Les manresanes van aconseguir un total de 149 punts i van superar el conjunt del Piélagos, que en va acumular 136. Les dues primeres posicions de la trobada madrilenya van ser per al AD Marathon, amb 202 punts, i el Simply Scorpio 71, amb 198.

A més del gran resultat obtingut, el conjunt manresà també va aconseguir un rècord de Manresa. Va ser en la modalitat de llançament de disc, en la qual Ainhoa Martínez va fer un registre de 43.01 que li va valer el segon lloc de la prova. Altres atletes bagenques, com Paula Sevilla, Mònica Clemente i Marina Petkova també van destacar i van estar a un gran nivell, com també ho van fer les 11 atletes juvenils i cadets que van completar el conjunt. Algunes d'elles, com Maria González, Laia Solà o Mireia Chico, van assolir o igualar les seves marques personals. El director esportiu de l'Avinent Manresa, Joan Lleonart, va explicar que "estem molt contents amb el resultat de la competició, ja que no ha estat fàcil i el Piélagos ens ha plantat cara fins a la darrera prova del dia".

Ara, l'equip manresà es planta a la final a vuit per la permanència a Divisió d'Honor amb quatre punts, un més que el curs passat. La cita serà el proper dissabte 11 de juny en una seu encara indeterminada (la més probable és Valladolid), i el conjunt manresà s'enfrontarà al Sprint Atletismo León (també amb 4 punts), el Cueva de Nerja-UMA, el Ría Ferrol-C.Arenal, el CA Valladolid-U. Va, l'Unicaja (tots ells amb 3 punts), el Tenerife Cajacanarias i el Piélagos (amb 2 punts).

Lleonart preveu que "tot i que entrem amb millor posició que l'any passat, la final serà molt dura, però si recuperem les lesionades i Emilia Del Hoyo i Núria Tió, becades als Estats Units, crec que tenim un equip molt competitiu i que donarem molta guerra".