L'Igualada Calaf Grup va fer prou mèrits per tornar de Reus amb almenys un punt al sarró, però al final la gerra d'aigua freda va ser considerable. Dos gols marcats per Joan Salvat als darrers minuts van certificar la derrota del conjunt igualadí. D'aquesta manera els reusencs van tenir un xic de sort al final del partit.

El conjunt arlequinat va mantenir el pols molt bé jugant de cara i disposant d'un bon grapat d'ocasions de gol que van ser ben aturades per un encertat Roger Molina. El Reus va mostrar-se com un equip molt sòlid. L'exjugador del Barça Raül Marín va fer gal·la d'una de les seves millors virtuts, el fort xut, per marcar l'1-0 al minut 5 de l'enfrontament. Tot i això els homes de Ferran López no van defallir, tot i que els hi va mancar tenir més encert als darrers minuts. Al descans va arribar-se amb aquest curt 1-0 que deixava el partit totalment obert de cara a la segona meitat.

A la represa els arlequinats van sortir amb molta empenta i al minut 39 Muntané feia justícia al que s'estava veient sobre la pista establint l'1-1. Aquesta acció va afectar als locals que van començar a mostrar-se cansats i en alguns moments certament descol·locats. El duel va entrar en un anar i venir a les dues bandes que hagués pogut afavorir a qualsevol de tots dos conjunts. També hi va haver alguns minuts de confusió on el duel va escalfar-se una mica. Els reusencs van marcar un gol sense cap tipus d'oposició igualadina ja que aquests van entendre que el joc estava aturat. Després d'un debat entre els col·legiats el gol va ser anul·lat i l'ambient al pavelló va començar-se a escalfar.

Aquesta acció polèmica els del Baix Camps van agafar molta força i això els va donar ales per afrontar els darrers minuts del partit. En menys d'un minut els locals van aconseguir revertir la situació amb dos gols marcats per Joan Salvat als minuts 47 i 48 respectivament. Els visitants ja no van tenir cap tipus de poder de reacció amb un marcador tan advers.

Aquesta acció va suposar un cop bastant dur per un Igualada que durant molts minuts va ser el dominador del matx però a qui li va mancar tenir més encert i precisió en atac. L'ICG Lleida, un equip de la zona baixa, serà el proper rival per un conjunt igualadí que vol acabar de certificar la seva classificació per la propera edició de la Copa de la CERS.