Segueix-nos a les xarxes socials:

L'energia brasilera porta a l'èxit de convocatòria el segon Festival DiJaneiro

L'Oller del Mas va rebre la presentació de la nova col·lecció de roba esportiva amb estampats dissenyats per la manresana Astrid Torras

L'energia brasilera porta a l'èxit de convocatòria el segon Festival DiJaneiroezequiel sánchez

Una jornada plena d'activitats, des del bodyart passant per l'antigravity, el zumba, l'acroioga, el sh'bam, la gimnàstica rítmica, el ioga dinàmic, el glam dance, l'ar-cherchy combat i l'energia brasilera amb la capoeira, l'axé i la samba da Bahia, va arrodonir la segona edició del Festival DiJaneiro a les instal·lacions del Golf de l'Oller del Mas. Un torneig popular de pàdel i un altre de vòlei van completar un dissabte adreçat a tots els públics, sobretot el familiar.

Les activitats es van dur a terme amb la col·laboració dels diferents gimnasos de Manresa i hi van prendre part unes 1.500 persones. També els nens i nenes van poder gaudir de diferents propostes com ara el ioga, un circuit de psicomotricitat, tallers DiY i un altre de gelats de fruita natural. No hi van faltar els sucs tropicals i la caipirinha.

Aquest segon Festival DiJaneiro també va servir per fer la presentació de la nova col·lecció #samba&go de roba esportiva de gran qualitat bàsicament per a dones i nenes (malles, camisetes i tops), amb estampats exclusius dissenyats per la manresana Astrid Torras. Ella es mostrava satisfeta del desenvolupament de la jornada: "ha estat un èxit de convocatòria en un dia ple d'alegria, color i samba. La meva expectativa és la de fer créixer la marca i una bona manera de fer-ho és organitzar molts Festivals DiJaneiro i exportar-los arreu de Catalunya".

Prem per veure més contingut per a tu