Segueix-nos a les xarxes socials:

BASQUETBOL

El santvicentí Pons, campió estatal sub-18 de 3x3 amb Catalunya

El conjunt del jugador del CBiUM es va imposar per la mínima al combinat madrileny

El jugador santvicentí del CBiUM Joan Pons es va proclamar campió d'Espanya de 3x3 en la categoria sub-18 en la competició que es va dur a terme a València els dies 24, 25 i 26 de juny, després d'imposar-se al combinat de Madrid 1 per un resultat de 22-20.

Pons, que tenia com a companys d'equip Èric Vila (FC Barcelona), Quim Salvans (Joventut de Badalona) i Daniel Garcia (L'Hospitalet), va tancar la primera fase amb una victòria mínima amb les Balears 1 (17-15) i una altra de més clara davant Múrcia 2 (5-21). Per contra, van acabar cedint amb Euskadi 2 (12-17), però aquest resultat no els va privar d'accedir a la fase final del campionat.

En aquesta van eliminar Andalusia 2 en els vuitens de final (21-14), la Comunitat Valenciana 1 (21-12) en els quarts. En les semifinals es van enfrontar a l'altre conjunt català, que integraven Eduard Garcia (Joventut de Badalona), Gerard Rodríguez i Nil Baqués (L'Hospitalet) i Enric Curto (Sant Josep de Badalona).

El matx va acabar amb victòria del conjunt de Pons per un resultat ajustat de 21-18, que els va donar el bitllet per a la gran final del torneig, en la qual van tombar els madrilenys en un duel que va ser molt igualat.

Prem per veure més contingut per a tu