Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

El CA Manresa va sumar sis madalles als catalans absoluts del Serrahima

Paula Raul, atleta de l'Avinent, es proclama campiona catalana en els 100 tanquesARXIU PARTICULAR

Els campionats de Catalunya absoluts d´atletisme, celebrats entre dimecres i dijous al Serrahima de Barcelona, han estat favorables als interessos dels atletes de l´Avinent CA Manresa.

Del CAM, Paula Raul es va proclamar campiona catalana absoluta en els 100 tanques amb 14´´16; en la final B d´aquesta mateixa prova, Emília del Hoyo va ser tercera (6a en el comput total) amb 14´´95. Ricard Clemente va ser subcampió en perxa amb 5,00 m; també van ser segons, Ester Guerrero en els 3.000 obstacles amb 10´57´´27, Núria Tió en els 1.500 llisos amb uns brillants 4´29´´45 (m.m.p.), i la marxadora Mar Juárez en els 5.000 marxa amb 22´32´´11, que és nou rècord absolut de l´entitat. També va penjar-se medalla, la de bronze, Mònica Clemente en perxa amb 3,80 m.

I en el campionat de la Comunitat Valenciana, Ainhoa Martínez (Avinent CA Manresa) va quedar segona en pes i disc amb 12,98 i 40,64 m, respecticament.