Víctor Orgaz Serran, col·legiat de Monistrol de Montserrat, ha ascendit a Segona B com a àrbitre assistent. Orgaz ha superat els controls físic i tàctic i, juntament amb les notes dels informes fets al llarg de la temporada, ha aconseguit la plaça desitjada després d'uns anys a Tercera Divisió.

En principi, la propera temporada, Víctor Orgaz serà assistent del col·legiat Alejandro Fernández Pérez (de Barcelona) per xiular en els grups 1, 2 i 4 de Segona B (no en el 3, on hi ha els clubs catalans de la categoria). Orgaz, que és assistent específic, també xiula partits de futbol base al Bages, Berguedà i Cerdanya. "És un somni fet realitat. Han estat molts anys de treball i sacrifici per poder aconseguir aquest objectiu. Dono gràcies als companys de la delegació perquè sense ells això no hauria estat possible", ha comentat a les xarxes socials Víctor Orgaz.

En el llistat d'ascensos arbitrals que ha donat a conèixer el Comitè Tècnic d'Àrbitres, i pel que fa referència a la delegació de Manresa, que actualment presideix, Jesús Ruiz Pueyo (també a l'Anoia), igualment és destacable l'ascens d'Aleix Rojas, que ha aconseguit un lloc a Segona Catalana, i de Cristian Martínez i Omar Rahid, que xiularan a Tercera Catalana.

Ávalos queda a les portes

Pel que fa a la delegació de l'Anoià, la sort no ha acompanyat a Rubén Ávalos i Sergi Carrero; ambdós han quedat a les portes de l'ascens a Segona A i Segona B, respectivament, com a àrbitres principals. Rubén Ávalos, actualment a Segona B, ha quedat com a un dels suplents, i haurà d'esperar una vacant per ser àrbitre de Segona A. Rubén Ávalos, de 28 anys, xiula a Segona B des de la temporada 2013/14 i fins ara ha dirigit 39 partits en aquesta categoria.

En una situació semblant s'ha quedat Sergi Carrero però en el seu cas per ascendir a Segona B, també haurà d'esperar una plaça que deixi algun altre col·legiat, ja que actualment xiula a Tercera Divisió.

Pel que fa a ascensos en aquesta delegació anoienca, cal destacar Ricard Galera i Joan Ramon Canadell, que podran dirigir partits de Segona Catalana.