L'Ajuntament de Sant Fruitós i el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) tenen a punt, per al proper dissabte, el torneig de les 12 Hores de Futbol Solidari. El seu objectiu és el de recaptar fons per al CR TEA CC, i tindrà lloc al camp de futbol de Sant Fruitós. Es convida no només a jugar, sinó també a animar els equips o compartir la jornada, ja sigui amb l'esmorzar, el dinar o el sopar, al costat de tots els equips participants. Es jugarà de les 9 del matí fins a les 9 del vespre del dissabte vinent.

La idea és que durant el torneig passi molta gent pel camp de Sant Fruitós de Bages. Els equips han d'estar integrats per un mínim de 7 jugadors (el torneig que es juga és en modalitat de Futbol 7), i les dates de naixement dels jugadors han de ser del 1997 al 2000. Amb les inscripcions tindran el dret de poder entrar a les piscines durant el temps que no estiguin jugant, a un entrepà, fruita, aigua, una bossa amb sorpreses i l'assegurança, que és obligada. Es faran tres partits de forma simultània, i el bar del camp de futbol estarà obert per a tothom qui vulgui prendre alguna cosa. Es farà una barbacoa.

També es vendran números per a una rifa molt especial. I és que per només 5 euros hi haurà dret a participar en 24 sortejos, un cada mitja hora. Per la megafonia s'anunciaran els guanyadors.

Entre els premis més importants hi haurà: una samarreta del Barça de futbol signada per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar; una gorra firmada per Messi; un equip complet de ciclista; samarretes de l'expedició catalana a l'Everest; 2 pòsters signats de Gossos més 2 discs; un pernil; i 12 brics de brou Aneto. Qui vulgui es pot apuntar a torneigsolidaritea@gmail.com. Per cada jugador, 8 euros.