Edu Berrocal no serà l'entrenador de l'Igualada la propera temporada. El jove tècnic anoienc ha pres la decisió de no continuar al club igualadí per "discrepàncies amb la junta directiva. Tot i la bona campanya aquest curs passat, no he vist confiança en la meva persona, sobretot del president. Ni això, ni ganes de generar recursos per disposar d'una plantilla amb possibilitats de repetir l'èxit, pensant amb el sentit comú", va comentar Berrocal.

L'Igualada ha acabat cinquè al grup 2 de Primera Catalana, un fet que, segons Edu Berrocal, no s'ha valorat des del club: "no hi ha hagut un darrer detonant abans de prendre la decisió de marxar, sinó que han estat moltes les situacions que han generat massa problemes. Esperava més facilitats, però potser hi ha hagut algú interessat a fer-me el llit". Pel que sembla, hi ha jugadors, com el porter Yannick Viles, que, davant la situació creada, també poden seguir el camí de l'entrenador.

Berrocal marxa sense tenir on anar: "havia escoltat alguna oferta, però la meva idea era continuar el projecte a Igualada. Potser altres tècnics s'haguessin mantingut a la cadira malgrat els problemes, però jo no sóc així. Potser ara la gent s'adonarà que aquí, a l'Igualada, hi passa alguna cosa".

Un dels coordinadors actuals de futbol7 de l'Igualada, Ton Mayor, podria ser el nou entrenador de l'Igualada, tot i que també sona algun altre nom.